Händig eller inte

Jag skulle aldrig kunna jobba som snickare själv, har dock en vän som är väldigt händig och hon har pratat väldigt mycket på att kanske skola om sig och börja arbeta som snickare på ett byggföretag istället. Hon gör mycket sådana där snickeriarbeten där hemma och är verkligen duktig så hoppas på att hon vågar att skola om sig och följa sina drömmer så att hon snart får ett jobb som snickare på ett byggföretag här i Visby. Det finns flera att välja mellan men framförallt så är väl Havsö Bygg AB att föredra, ett av de främsta byggföretagen i staden, eller ja vissa kanske till och med skulle säga att de är bäst på hela Gotland, men det beror såklart på vilka du frågar.

Jag har själv aldrig varit vidare händig och inte heller min man så varje gång det har varit något som behövt göras här hemma så har vi sett till att anlita de på Havsö Bygg AB och deras byggföretag och det har alltid blivit väldigt bra. Nu hoppas jag på att vi snart ska kunna gå vidare och göra lite fler saker också, så att det kanske faktiskt kan bli ordning på det så att det inte blir någonting som blir lidande utan att allting flyter på så som man behöver att det ska göra. I andra lägen så blir det något annat som blir viktigare istället.

Välj att luta dig tillbaka så kan du se till att du får ut just det som resultat och ingenting mer och så blir det nog bra tillslut. Oavsett om du liksom jag är värdelös på hantverk eller om du är som min kompis som är duktig på snickeri och förhoppningsvis kommer att börja jobba som hantverkare på ett byggföretag inom en snar framtid.