Tillbyggnationer och renoveringar

Vi hade en tanke om att kanske kunna utföra tillbyggnationen på egen hand, men det var bara under en kort period. Den tanken var bara aktuellt i omkring en dag innan vi insåg att det var lite för jobbigt och att vi nog skulle göra bäst i att anlita ett byggföretag i Filipstad istället. Just eftersom det handlar om det snarare än om så värst mycket annat så kan jag nog påstå att jag tycker att det är väldigt aktuellt. Så det kommer definitivt att bli så att vi ser till att ta hjälp av Gröndals Allservice nu när vi ska bygga ut hallen för att det ändå är ett hyfsat omfattande bygge och att vi vill vara säkra på att det blir ordentligt gjort. Så då får det nog bli så att vi ser till att få hjälp med det snarare än att det ska bli lidande.

Det finns så många olika varianter på det hela och ibland har man en tydlig bild av vad man önskar och ibland är det lite mer oklart. Då är det ett bra alternativ att se till att ta hjälp med det snarare än med något annat, för det är just det som vi vill få gjort just nu, det som känns mest aktuellt.

Så idéen är väl att de från Gröndals Allservice i Filipstad och snickarna på deras byggföretag ska få komma hit och så kommer vi förhoppningsvis att kunna få precis den hjälpen som vi vill och allting som det faktiskt innebär för oss. I andra lägen så kan det likväl vara något annat som även det är ganska avgörande.